Welkom Tegelwerk Metselwerk Renovatie Verbouw Projecten Contact
 logo_spiesbouw_zwijndrecht

Verbouw

Heeft u verbouwingsplannen en heeft u vragen over het verbouwen van uw huis? Dan kunt u bij ons terecht! Verbouwen kan een goede oplossing zijn om de huidige situatie van uw woning zodanig aan te passen, dat ze beter aansluiten bij uw (huidige) leefwensen. Hoe groot of klein uw plannen ook zijn, wij kunnen het van begin tot eind voor u verzorgen. Door een goede voorbereiding en strakke planning willen wij de overlast beperken en zorgen voor het gewenste resultaat.

 

Ons bedrijf heeft een ruime ervaring in de aan- of verbouw van woningen. Denkt u bijvoorbeeld aan een nieuwe indeling van de woonkamer, een aan-of uitbouw voor extra ruimte aan de voor of achterzijde van uw woning of het plaatsen van een dakkapel om een extra slaapkamer of studeerkamer te creeëren. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.


Nieuwbouw

Wat uw plannen ook zijn, u kunt bij ons terecht! Uw idee kan werkelijkheid worden. Uiteraard na goed overleg, zodat het naar ieders tevredenheid kan worden gerealiseerd.

 

Het plan wordt dan door de architect gecreëerd en legt de praktische en esthetische basis van de nieuwbouw. De materiaalkeuze en detailleringen kunnen door de architect worden bepaald maar kunnen ook door ons, samen met u als opdrachtgever, zorgvuldig worden gekozen. Hiervoor werken wij samen met de juiste partners en erkende installateurs